1. Overige
  2. processor

10 goede processors vind je op Elektronicarecensie.nl

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Verlang je naar betere prestaties, netwerkapplicaties en video-editing? Wil je de prestaties van je computer upgraden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met onze top 10 heb je alle informatie bij de hand die je nodig hebt voor het vinden van de beste processor voor jouw computer. Ontdek nu welke processors je kunt verwachten wanneer je online gaat winkelen waardoor je de beste keuze maakt voor jouw toepassingen. 

Elektronicarecensie.nl staat ervoor om jou te helpen met het vinden van de beste processor. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende websites die je wat anders vertellen, dat het wel onmogelijk lijkt om de beste processor te vinden. Daarom willen we je hier maar al te graag mee helpen. 

We hebben daarom een top 10 aan beste processors voor je samengesteld. Zo hoef je niet meer te zoeken, maar kun je gewoon alles op onze website vinden. Dit zorgt ervoor dat het niet zo lang duurt voordat je de beste processors voor jouw situatie weet te vinden. 

processors vergelijking

De top 10 processors is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Het bestaan van de top 10 is ontwikkeld om het voor jou makkelijker te maken om de beste processors te vinden. Het gaat dan om de best geteste processor die we maar kunnen vinden. We doen altijd hard ons best om alleen de beste processors voor je op een rijtje te zetten. 

De processors vergelijken doen we niet alleen, maar dit doen we samen met ons team. Hier zitten echte kenners in, waardoor we zeker weten dat we de beste processors kunnen laten zien. De processors kopen is bij ons dan ook altijd veilig en een goed idee. 

Dit zijn de 10 best geteste processors

Er zijn 10 goede processors die we voor je op een rijtje gezet hebben. Op die manier kun je precies zien welke processor er wel en niet goed zijn. Voor ons is het belangrijk dat we alleen de beste processors weten aan te tonen. We doen daarom altijd goed onderzoek naar de processors. 

Hieronder vind je dan ook de 10 processors die we hebben kunnen vinden. Actueel nieuwe zullen we altijd verwerken, zodat de top 10 altijd up-to-date blijft. Dit is voor ons erg belangrijk, want er kunnen altijd verschillende processors online komen die beter zijn dan de huidige processors die we online hebben staan.

 
Robert
Robert

Ik ben Robert, een enthousiaste elektronica-reviewer met een diepe liefde voor de wereld van technologie. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door gadgets en hun impact op ons dagelijks leven. Mijn doel is om anderen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen door gedetailleerde en eerlijke beoordelingen te schrijven. Met mijn scherpe analytische vaardigheden en passie voor de nieuwste innovaties, ga ik verder dan oppervlakkige beoordelingen. Ik duik diep in de technische specificaties en de gebruikservaring om mijn lezers te voorzien van waardevolle inzichten. Elektronica is mijn passie, en ik kan niet wachten om mijn kennis met jullie te delen!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de processors test

Als je een beetje over onze website heen scrolt, kun je verschillende processors ervaringen tegenkomen. Dit zijn ervaringen die ideaal zijn om te gebruiken bij de keuze uit de processors. Zo weet je precies of een processor goed is door dat iemand anders hem al getest heeft. 

Voor ons is het belangrijk dat de processors eerst door een processor test heen komt. Op die manier zorgen we ervoor dat de processors goed zijn, maar de ervaringen kunnen ons ook helpen om een nog duidelijker beeld te krijgen. Daarom zijn de ervaringen van iedereen altijd welkom.

De processors vergelijken kun je ook zelf doen. Het is altijd goed om zelf ook wat onderzoek uit te voeren. Zo voorkom je dat je iets zomaar blind gaat kopen. Een top 10 is namelijk een indicatie, maar niet een hoofd richtlijn waar jij je aan zou moeten houden. 

Wat is de beste processor zal dan ook per persoon verschillen. Daarom is het zo belangrijk om zelf op onderzoek uit te gaan. Op die manier kun je de beste processor kopen, zonder hier problemen mee te ervaren. Zelf onderzoek doen is daarom echt een belangrijk onderdeel van het proces.

Het kan zijn dat je een processor hebt gekocht, maar dat hij niet werkt. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar daar moet wel wat aan gedaan worden. Je gaat niet iets kopen en hem dan maar gewoon links laten liggen. Je wilt de processor toch juist gebruiken. 

Daarom is het goed om hier wel achteraan te gaan. De beste optie die je hebt is even kijken bij welke aanbieder je precies een processor gekocht hebt. Op die manier kun je contact met hen opnemen, zodat je een afspraak over deze gebeurtenis kunt maken. Zo kun je hem bijvoorbeeld retour sturen.

Na het doen van onze uitgebreide processors test is voor ons AMD Ryzen 5 5500 Processor 3 6 GHz 4 2 GHz 6-cores 12 threads 19 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth doos. de processor die best getest is. Deze processor scoort het hoogste op de punten waarop wij controleren en testen. 

Maar het kan zijn dat dit niet jouw eerste keus is. Het kan zijn dat deze processor niet de best geteste is voor jou. En dat is helemaal prima, daarom hebben we ook een top 10 samengesteld zodat er voor iedereen wel een juiste processor tussen zit.

Bepaal dus goed voor jezelf wat jij belangrijke producteigenschappen vindt voor je aan nieuwe processor koopt.

Top 10 processors van dit moment

AMD Ryzen 5 5500 Processor 3 6 GHz 4 2 GHz 6-cores 12 threads 19 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth doos.

5/5

Met de AMD Ryzen 5 5500 processor kunt u diverse taken uitvoeren die uw productiviteit verhogen. De processor kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder gaming, video-editing, 3D-rendering, softwareontwikkeling en meer. De processor is ook uitgerust met 19MB cache, zodat uw systemen sneller reageren, zelfs bij zware workloads. De processor wordt geleverd met een AMD Wraith Stealth koeler, waarmee u kunt genieten van een stille werking, zelfs bij intensieve workloads. Dit is een betrouwbare koeler die een lange levensduur biedt. Met de koeler kunt u de processor eenvoudig installeren met behulp van de meegeleverde montageonderdelen. Bovendien heeft de koeler een aantrekkelijk, modern uiterlijk, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw systeem.

AMD Ryzen 9 5900X.

5/5

AMD Ryzen 9 5900X is een state-of-the-art processor die voldoet aan de hoogste eisen. Met een krachtige 8-core processor en 16 threads, is de Ryzen 9 5900X perfect voor zware taken zoals gaming, video-editing of contentcreatie. De processor is uitgerust met de nieuwste generatie Zen 3-architectuur, wat resulteert in verbeterde prestaties en een lager energieverbruik. De processor is compatibel met AMD's nieuwe PCIe 4.0-technologie, waardoor de prestaties worden verbeterd. Voor de ultieme gaming-ervaring is de Ryzen 9 5900X uitgerust met verbluffende technologieën, zoals AMD's StoreMI-technologie. Deze technologie combineert de snelheid van flash-geheugen met de opslagcapaciteit van een harde schijf, waardoor de processor meer snelheid en prestaties levert. Verder heeft de Ryzen 9 5900X de AMD Wraith Prism koeler, waarmee de processor wordt gekoeld zonder extra geluid of warmte. Dankzij deze koeler kun je met deze processor langere tijd aan het spelen zijn zonder dat je prestaties verliest.

AMD Ryzen 5 5600X Multipack Processor.

5/5

De AMD Ryzen 5 5600X Multipack processor is een krachtig apparaat dat bedoeld is voor krachtige prestaties. De processor heeft een zes cores die je toestaat om te multitasken. De processor is gemakkelijk te installeren op een moederbord met Socket AM4. Met de kloksnelheid van 3700 MHz en een turbo-modus tot maximaal 4600 MHz, is de processor in staat om zeer krachtige prestaties te leveren. De processor geeft je de mogelijkheid om de beste prestaties te halen uit de meest veeleisende programma's en games. Met de processor kun je verschillende applicaties tegelijkertijd draaien zonder dat het systeem vertraagt. De processor is voorzien van geavanceerde technologieën zoals de AMD SenseMI-technologie, de AMD Ryzen Master Utility en de AMD Ryzen VR-Ready Premium-certificering. Al deze technologieën zorgen ervoor dat de processor de beste prestaties levert in de meest veeleisende games en applicaties.

AMD Ryzen 5 4500 Processor 3.6 GHz (4.1 GHz) 6-cores 12 threads 11 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth.

5/5

De AMD Ryzen 5 4500 processor is een krachtige processor die geschikt is voor moderne gaming-systemen. Het heeft 6 cores/12 threads, een 11MB cache en een Socket AM4-verbinding om de processor op een moederbord te installeren. De processor heeft een maximale kloksnelheid van 3600 MHz, met een turbo-modus die de kloksnelheid verhogen kan tot maximaal 4100 MHz voor extra prestaties. Met deze prestaties is het mogelijk om zwaardere taken te verwerken, zoals het uitvoeren van geavanceerde grafische werkzaamheden, het bewerken van video's en het spelen van moderne games. Deze processor wordt geleverd met een AMD Wraith Stealth koeler. De koeler is ontworpen om de processor efficiënt te koelen bij hogere temperatuuromstandigheden en tegelijkertijd het geluidsniveau laag te houden. De koeler is voorzien van een lichtgevende ring waardoor het interieur van de computer er aantrekkelijker uitziet.

AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor 4 70 GHz 8 kernen.

5/5

De AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor biedt een superieure prestatie voor gaming. De processor heeft 8 kernen en een kloksnelheid van 4,7 GHz. Dit stelt gamers in staat om snel te reageren en hun prestaties te verbeteren. Met deze processor kun je games spelen met een hoge kwaliteit en een haarscherp beeld. De processor heeft ook een veelzijdigheid die gamers van pas komt. Het ondersteunt verschillende omgevingen waarin games worden gespeeld. Met deze processor kun je games spelen op verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, Linux en Android. Bovendien heeft de processor een hoge compatibiliteit met tal van verschillende grafische kaarten. Met de AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor kun je de best mogelijke prestaties behalen. Met de geavanceerde technologie en de krachtige prestaties kan je games spelen in hoge kwaliteit en met een uiterst responsief design. Dit maakt het een ideale processor voor gamers die op zoek zijn naar een prestatie-upgrade.

AMD Ryzen 7 5700X Processor.

5/5

De AMD Ryzen 7 5700X processor is de perfecte keuze voor de meest veeleisende computergebruikers. Met zijn acht cores/16 threads is hij krachtig genoeg om zware taken zoals 3D rendering en videogames te verwerken. De processor heeft een hoge kloksnelheid van 4600 MHz en een turbo-modus tot maximaal 4000 MHz, waardoor hij snel genoeg is om prestatiegericht computing te verrichten. De AMD Ryzen 7 5700X processor is compatibel met Socket AM4 moederborden, wat betekent dat u geen extra hardware hoeft te kopen om de processor te installeren. De processor heeft ook een geïntegreerd geheugencontroller die het mogelijk maakt om tot 128 GB aan DDR4-geheugen met een snelheid van 3200 MHz te gebruiken. Met deze processor wordt uw computer krachtig genoeg om al uw computing-behoeften te bevredigen.

Processor AMD RYZEN 5 5600X 3 7Ghz 32 MB AM4.

5/5

De AMD Ryzen 5 5600X processor is ontworpen voor een optimale prestatie en is uitgerust met een uitgebreide processorgeheugencache van 32 MB. Met deze processor is het mogelijk om meerdere taken tegelijk uit te voeren, wat resulteert in een snellere systeemprestatie. De processor is geschikt voor verschillende workloads, zoals gaming, video-editing, streaming, etc. Ook is de Ryzen 5 5600X uitgerust met een geïntegreerde grafische chip, waarmee je kunt genieten van een uitstekende beeldkwaliteit en 3D-weergave. Daarnaast is de processor ook voorzien van de nieuwste technologieën zoals AMD SenseMi, AMD Ryzen Master Utility en AMD Ryzen Cool Core-technologie. Met deze technologieën kun je je systemen overklokken en personaliseren, zodat je prestaties kunt verhogen. De AMD Ryzen 5 5600X processor is de perfecte processor voor gamers en krachtige systemen. De processor heeft een hoge prestatie met een gestroomlijnd ontwerp, waardoor je systeem precies zal doen wat jij wilt. Het is echt een krachtige processor met een enorme prestatiepotentie.

Intel Core i9-13900K, Intel® Core™ i9, LGA 1700, Intel, i9-13900K, 64-bit, Intel® 13de generatie Core™ i9.

5/5

De Intel Core i9-13900K is een prestatiekrachtige processor van Intel's 13de generatie Core™ i9. Met een processor socket LGA 1700 en een 64-bit architectuur, biedt deze processor volop mogelijkheden. Dankzij de dubbelkanaals geheuggrootte van maximaal 128 GB en ondersteuning voor DDR4-SDRAM en DDR5-SDRAM geheugentypen, kun je veel meer data bewerken en opslaan. De Intel UHD Graphics 770 on-board graphics adapter biedt een optimale beeldkwaliteit met een basisfrequentie van 300 MHz en een embedded DisplayPort (eDP) 1.4b, DisplayPort 1.4a en HDMI 2.1 uitgang. De Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 frequency is 5,7 GHz en de Intel® Thermal Velocity Boost Frequency is 5,8 GHz. Met deze processor kan je ook verschillende marktsegmenten, zoals Desktop, PC/Client/Tablet en Workstation, aan en zorgen voor een optimale prestatie. De PCI Express slots versie is 4.0 en 5.0. Met de Intel Core i9-13900K heb je een krachtige processor voor elke toepassing.

AMD Ryzen 7 5700G.

5/5

AMD Ryzen 7 5700G biedt een overweldigende prestatie voor zowel gamers als content creators. Deze processor geeft je de mogelijkheid om op een soepele en snelle manier taken uit te voeren. Met een hoge kloksnelheid van 4,6 GHz, 8 cores en 16 threads, is deze processor uitgerust met de nieuwste technologieën die het mogelijk maken om zware applicaties en games draaien zonder compromissen te maken met de prestaties. De AMD Ryzen 7 5700G biedt ook een uitstekende verhouding tussen prestatie en energieverbruik. De processor is ontworpen met een energiebesparende technologie, waardoor het stroomverbruik laag blijft zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de prestaties. De processor is ook uitgerust met een geïntegreerde grafische kaart die je de mogelijkheid biedt om games te spelen zonder een aparte grafische kaart aan te schaffen. Bovendien heeft de AMD Ryzen 7 5700G een verlengde levensduur, waardoor je langer van je processor kunt genieten.

AMD Ryzen 7 5800X3D Processor.

5/5

De AMD Ryzen 7 5800X3D processor biedt de ultieme prestaties voor gamers en ervaren professionals. Met acht cores en 16 threads kunt u moeiteloos multitasken, waardoor u meer taken tegelijk kunt uitvoeren. De processor biedt een kloksnelheid van 3400 MHz, met een turbo-modus die het mogelijk maakt om te boosten tot maximaal 4500 MHz, voor maximale prestaties in zware workloads. De AMD Ryzen 7 5800X3D processor is compatibel met Socket AM4-moederborden, waardoor u de nieuwste technologie kunt gebruiken. Met de unieke Zen 3-architectuur kunt u van superieure prestaties genieten, met een verbetering van 49% in IPC-prestaties ten opzichte van de vorige generatie. De processor is ook voorzien van een verbeterd koelingssysteem, waardoor uw systeem koel en stil blijft, zelfs onder zware belasting.

Onze laatste woord over de top 10 processors

Wij van elektronicarecensie.nl helpen je natuurlijk graag. Daarom hebben we de top 10 processors ook ontwikkeld. Voor ons is het van groot belang dat je alleen de beste processors bij ons kunt vinden. Daarom doen we altijd ons best om de site zo actueel mogelijk te houden. 

Ben je op zoek naar een processor? Zorg er dan wel voor dat je goed nakijkt wat je precies koopt. Ook al koop je het bij onze top 10 processors, is het altijd goed om nog wat onderzoek te doen naar de processor die je koopt.

Conclusie processors test

We hopen dat je onze blog over processor waardevol vond en dat je er iets van geleerd hebt. Het is belangrijk om een processor te kiezen die voldoet aan je wensen en precies bij jouw persoonlijke behoeftes past. In de blog hebben we de tien beste producten uitgelicht waar je uit zou kunnen kiezen. Als je nog vragen hebt, dan horen wij dat graag. We wensen je de best mogelijke ervaring met de processor van jouw keuze en hopen dat je er problemenloos mee zal werken. We zijn altijd beschikbaar als je met ons wilt praten, of als je gewoon iets wilt vragen. Hopelijk heb je er plezier van!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023