1. Kantoorbenodigdheden
  2. nas

10 goede nas-systemen vind je op Elektronicarecensie.nl

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

De opslagcapaciteit van bestanden neemt alleen maar toe. Als je van plan bent om meer bestanden te uploaden en te delen met verschillende apparaten, is de aankoop van een NAS een must. Maar wat is de juiste nas voor jou? Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij 10 NAS modellen uitgekozen van allemaal verschillende merken. Het gaat om de beste opties waaruit je kunt kiezen. Van deze modellen toont deze top 10 de best beoordeelde, meest gebruikte en meest betaalbare NAS-apparaten. Klaar om je te helpen en te begeleiden bij de aanschaf van een NAS? Laten we dan beginnen met deze ongelooflijke top 10! 

Elektronicarecensie.nl staat ervoor om jou te helpen met het vinden van de beste nas. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende websites die je wat anders vertellen, dat het wel onmogelijk lijkt om de beste nas te vinden. Daarom willen we je hier maar al te graag mee helpen. 

We hebben daarom een top 10 aan beste nas-systemen voor je samengesteld. Zo hoef je niet meer te zoeken, maar kun je gewoon alles op onze website vinden. Dit zorgt ervoor dat het niet zo lang duurt voordat je de beste nas-systemen voor jouw situatie weet te vinden. 

nas-systemen vergelijking

De top 10 nas-systemen is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Het bestaan van de top 10 is ontwikkeld om het voor jou makkelijker te maken om de beste nas-systemen te vinden. Het gaat dan om de best geteste nas die we maar kunnen vinden. We doen altijd hard ons best om alleen de beste nas-systemen voor je op een rijtje te zetten. 

De nas-systemen vergelijken doen we niet alleen, maar dit doen we samen met ons team. Hier zitten echte kenners in, waardoor we zeker weten dat we de beste nas-systemen kunnen laten zien. De nas-systemen kopen is bij ons dan ook altijd veilig en een goed idee. 

Dit zijn de 10 best geteste nas-systemen

Er zijn 10 goede nas-systemen die we voor je op een rijtje gezet hebben. Op die manier kun je precies zien welke nas er wel en niet goed zijn. Voor ons is het belangrijk dat we alleen de beste nas-systemen weten aan te tonen. We doen daarom altijd goed onderzoek naar de nas-systemen. 

Hieronder vind je dan ook de 10 nas-systemen die we hebben kunnen vinden. Actueel nieuwe zullen we altijd verwerken, zodat de top 10 altijd up-to-date blijft. Dit is voor ons erg belangrijk, want er kunnen altijd verschillende nas-systemen online komen die beter zijn dan de huidige nas-systemen die we online hebben staan.

 
Robert
Robert

Ik ben Robert, een enthousiaste elektronica-reviewer met een diepe liefde voor de wereld van technologie. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door gadgets en hun impact op ons dagelijks leven. Mijn doel is om anderen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen door gedetailleerde en eerlijke beoordelingen te schrijven. Met mijn scherpe analytische vaardigheden en passie voor de nieuwste innovaties, ga ik verder dan oppervlakkige beoordelingen. Ik duik diep in de technische specificaties en de gebruikservaring om mijn lezers te voorzien van waardevolle inzichten. Elektronica is mijn passie, en ik kan niet wachten om mijn kennis met jullie te delen!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de nas-systemen test

Als je een beetje over onze website heen scrolt, kun je verschillende nas-systemen ervaringen tegenkomen. Dit zijn ervaringen die ideaal zijn om te gebruiken bij de keuze uit de nas-systemen. Zo weet je precies of een nas goed is door dat iemand anders hem al getest heeft. 

Voor ons is het belangrijk dat de nas-systemen eerst door een nas test heen komt. Op die manier zorgen we ervoor dat de nas-systemen goed zijn, maar de ervaringen kunnen ons ook helpen om een nog duidelijker beeld te krijgen. Daarom zijn de ervaringen van iedereen altijd welkom.

De nas-systemen vergelijken kun je ook zelf doen. Het is altijd goed om zelf ook wat onderzoek uit te voeren. Zo voorkom je dat je iets zomaar blind gaat kopen. Een top 10 is namelijk een indicatie, maar niet een hoofd richtlijn waar jij je aan zou moeten houden. 

Wat is de beste nas zal dan ook per persoon verschillen. Daarom is het zo belangrijk om zelf op onderzoek uit te gaan. Op die manier kun je de beste nas kopen, zonder hier problemen mee te ervaren. Zelf onderzoek doen is daarom echt een belangrijk onderdeel van het proces.

Het kan zijn dat je een nas hebt gekocht, maar dat hij niet werkt. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar daar moet wel wat aan gedaan worden. Je gaat niet iets kopen en hem dan maar gewoon links laten liggen. Je wilt de nas toch juist gebruiken. 

Daarom is het goed om hier wel achteraan te gaan. De beste optie die je hebt is even kijken bij welke aanbieder je precies een nas gekocht hebt. Op die manier kun je contact met hen opnemen, zodat je een afspraak over deze gebeurtenis kunt maken. Zo kun je hem bijvoorbeeld retour sturen.

Na het doen van onze uitgebreide nas-systemen test is voor ons Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready. de nas die best getest is. Deze nas scoort het hoogste op de punten waarop wij controleren en testen. 

Maar het kan zijn dat dit niet jouw eerste keus is. Het kan zijn dat deze nas niet de best geteste is voor jou. En dat is helemaal prima, daarom hebben we ook een top 10 samengesteld zodat er voor iedereen wel een juiste nas tussen zit.

Bepaal dus goed voor jezelf wat jij belangrijke producteigenschappen vindt voor je aan nieuwe nas koopt.

Top 10 nas-systemen van dit moment

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

5/5

Amber Plus AmberPRO 4TB biedt je de perfecte oplossing voor een persoonlijke cloud. Met de 2TB*2 Dual-Band WiFi Router heb je de mogelijkheid om je data op te slaan en je eigen cloud aan te maken die je overal kunt toegangen. Ook kun je je video's en foto's via TV casting streamen naar je TV. De AmberPRO is ook Docker Ready, wat betekent dat je een extra laag aan beveiliging krijgt voor je bestanden. Bovendien maakt de AmberPRO automatisch een back-up van je Android of Iphone camera, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Je data is veilig en altijd binnen handbereik, waar je ook bent. AmberPRO biedt je de beste oplossing voor je persoonlijke cloud.

Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

AmberPRO is een unieke oplossing voor het opslaan, delen en beheren van al je data. Je krijgt 2TB opslagruimte, verdeeld over twee harde schijven, waardoor je meer flexibiliteit krijgt bij het beheren van je data. Met de ingebouwde router met dual-band en AC2600 wifi-standaard heb je ook nog eens een supersnelle verbinding met je netwerk. De AmberPRO is ook eenvoudig aan te sluiten op je tv, waardoor je je foto's en video's kunt streamen. Met de gratis AmberMobile app kun je vervolgens je data overal bekijken en beheren. De AmberPRO is daarnaast ook voorzien van 2GB RAM en is Docker ready. Hiermee kun je applicaties en programma's draaien en heb je ook een echte back-up van je Android of Iphone. Kortom: AmberPRO biedt je alles wat je nodig hebt voor een flexibele, veilige en snelle opslagoplossing.

Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

Met de Synology DS220 netwerkopslag kunt u uw bestanden en data veilig en betrouwbaar opslaan. Het apparaat is ontworpen met hoge prestaties en betrouwbaarheid in gedachten. Bij een gebruiksvriendelijke interface en een veelzijdige set aan functies, biedt deze oplossing de meest krachtige en betrouwbare opslagoplossing. Met de Synology DS220 kunt u eenvoudig uw bestanden delen en beheren, en uw data overal en altijd toegang tot. U kunt ook gebruik maken van de ingebouwde multimedia-streamingfuncties om bestanden te streamen naar uw mobiele apparaat. Het apparaat is ook voorzien van een geïntegreerde beveiligingsfunctie, waardoor uw data en bestanden altijd beveiligd zijn. Bovendien kunt u met de Synology DS220 tot wel 108TB aan opslagruimte creëren, wat genoeg is voor al uw opslagbehoeften.

Synology DS120j NAS.

5/5

Met de Synology DS120j NAS krijgt u een krachtig en flexibel opslagsysteem voor uw thuis of kleine bedrijf. Deze NAS heeft een veelzijdigheid van functies, zoals het opslaan van persoonlijke gegevens, deling van bestanden en het beheren van bestandsservers. Bovendien is deze NAS ook uitgerust met een breed scala aan beveiligingsopties, waaronder beveiligde gegevensoverdracht en dataencryptie. De Synology DS120j NAS is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde software en apparatuur. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de NAS gemakkelijk beheren met behulp van de intuïtieve webinterface. Deze NAS biedt ook een aantal geavanceerde functies, zoals een Cloud Station, een Surveillance Station en een Photo Station, waarmee u bestanden, beveiligingscamera's en fotobibliotheken kunt beheren. Ook heeft de DS120j ondersteuning voor het synchroniseren met externe opslag, zodat u uw bestanden op afstand kunt beheren.

Synology DiskStation DS418 NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS418 biedt ook verschillende extra functies zoals de mogelijkheid om gegevens te kunnen beveiligen met versleuteling. Het systeem ondersteunt ook RAID 5, 6, 10 en JBOD waardoor je een hoog niveau aan bescherming krijgt voor je gegevens. Verder biedt deze NAS ook een krachtige videotranscodering die 4K Ultra HD-content kan afspelen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor streaming en media-opties voor thuisgebruikers. De Synology DiskStation DS418 is ook uitgerust met een Dual Core-processor die een bijna onbeperkte prestatie levert. Dit systeem is uitgerust met 1 GB RAM-geheugen, waardoor je een betrouwbare en snelle prestatie krijgt. Verder biedt het ook twee Gigabit Ethernet-poorten voor een hogere verbindingssnelheid.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB kunt u al uw bestanden op één centrale plek bewaren die u kunt benaderen vanaf elke locatie. Dit stelt u in staat om al uw apps, foto's, video's en bestanden te organiseren en te beheren op een plek die alleen u kunt zien. Deze opslagoplossing is uitgerust met een dubbele core-processor, twee gigabit ethernet-poorten en twee USB 3.0-poorten, waardoor u een betere prestatie en een betrouwbare verbinding met uw thuisnetwerk krijgt. U kunt ook toegang krijgen tot uw bestanden vanaf uw smartphone of tablet met de gratis WD My Cloud Home-app. Met deze app kunt u meerdere accounts creëren en toegang krijgen tot uw bestanden vanaf elke locatie ter wereld. De app biedt ook toegang tot uw foto's, video's en apps, waarmee u eenvoudig bestanden met anderen kunt delen. De opslagoplossing is ook compatibel met Amazon Alexa, waardoor u de bestanden kunt bedienen met uw stem. Met deze opslagoplossing heeft u een eenvoudige manier om al uw bestanden op één plek te organiseren, beheren en delen.

Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

De Synology DS218play biedt een hoge prestatie en betrouwbaarheid, waarmee gebruikers de flexibiliteit krijgen om bestanden op te slaan, te beheren en te delen. De dual-core 1,4 GHz processor met 1 GB RAM geeft een hoge lees- en schrijfsnelheid, waardoor je bestanden overal snel kunt delen. Deze NAS kan verschillende bestanden streamen, waaronder 4K-video's, aan een breed scala aan apparaten. De Synology DS218play is ook voorzien van een helaas niet upgradabele 512 MB RAM. Met de Synology DS218play kan je ook je media beheren met de Synology Mobile app. De app maakt het mogelijk om bestanden te streamen, af te spelen, te beheren, te delen en te synchroniseren. Het kan ook worden gebruikt met Chromecast om media te streamen naar een televisie. Hiermee krijg je de vrijheid om je media op te slaan en er overal toegang toe te hebben.

Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

De DS220j is uitgerust met een 1,4 GHz dual-core processor, 512 MB RAM en een USB 3.0-poort voor snelle gegevensoverdracht. De twee harde schijfruimtes bieden plaats voor 2,5"- en 3,5"-drives, zodat u kunt kiezen welke optie het beste bij uw vereisten past. U kunt tot 8TB opslaan, wat voldoende is voor het delen van bestanden en het maken van back-ups. Het DSM-besturingssysteem stelt gebruikers in staat om hun gegevens te beheren, te beveiligen, te delen en te synchroniseren. Het is ook voorzien van een aantal handige apps, waaronder Photo Station om foto's te delen met vrienden en familie, en Cloud Station voor het synchroniseren van bestanden tussen apparaten. Bovendien biedt het een breed scala aan beveiligingsopties, waaronder gecentraliseerd beheer, gedeelde bestandsversleuteling en beveiligde verbindingen.

Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB.

5/5

De Synology DS120j is een krachtig netwerkopslagapparaat dat is ontworpen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen, delen en organiseren. Het is een kleine, energiezuinige NAS met een laag stroomverbruik dat gemakkelijk in uw thuisnetwerk kan worden geïntegreerd. Met de Real Time Remote Replication (RTRR) kunt u back-ups maken van bestanden op een externe locatie of op een ander Synology NAS-apparaat. DS120j is ook voorzien van een HTTPS-encryptiefunctie om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Verder biedt DS120j een breed scala aan multimedia-apps zoals Audio Station, Video Station en Photo Station. Hiermee kunt u toegang krijgen tot uw muziek, films en foto's op elk apparaat en genieten van een persoonlijke entertainment-ervaring. Bovendien is het ook mogelijk om uw NAS te integreren met andere domotica-apparaten zoals Amazon Alexa of Google Home. Met de Synology mobile app kunt u ook op afstand toegang krijgen tot de inhoud op de NAS. Met deze app kunt u ook bestanden uploaden en delen, waardoor uw NAS nog praktischer wordt.

Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Synology DiskStation DS223 is een krachtige NAS-oplossing met verschillende functies. Het is uitgerust met een Realtek RTD1619B-processor, die 2GB DDR4-geheugen ondersteunt. Daarnaast heeft het een SATA III-interface en ondersteunt het verschillende opslag-drives, waaronder HDD- en SSD-schijven. Het heeft ook verschillende netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en nog veel meer. Bovendien heeft de NAS een actieve koeling met één ventilator, zodat de prestaties optimaal blijven. De DiskStation DS223 is een uitstekende oplossing voor het beheer van uw bestanden, waarmee u alle bestanden veilig en gemakkelijk kunt opslaan en beheren.

Onze laatste woord over de top 10 nas-systemen

Wij van elektronicarecensie.nl helpen je natuurlijk graag. Daarom hebben we de top 10 nas-systemen ook ontwikkeld. Voor ons is het van groot belang dat je alleen de beste nas-systemen bij ons kunt vinden. Daarom doen we altijd ons best om de site zo actueel mogelijk te houden. 

Ben je op zoek naar een nas? Zorg er dan wel voor dat je goed nakijkt wat je precies koopt. Ook al koop je het bij onze top 10 nas-systemen, is het altijd goed om nog wat onderzoek te doen naar de nas die je koopt.

Conclusie nas-systemen test

Het is fijn om te weten dat er een nas is die je kunt gebruiken voor dataopslag en over het algemeen als middel voor back-ups. Onze blog over nas heeft je vast geholpen bij het maken van je keuze uit de top 10 producten die we hier hebben besproken. Nu heb je meer kennis over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van NAS opslag. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, zodat je de beste optie kunt kiezen die volledig aan jouw wensen voldoet. Je bent uniek en je opslagbehoeftes ook, dus kijk wat er het beste bij jouw situatie past. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023